Вероніка Фен-Шуй

Видалення облікового запису

Видалення назавжди стирає ваш обліковий запис і всі пов’язані дані (профіль народження, розрахунки, розмови, фотографії). Цю дію не можна скасувати.

Якщо ви ввійшли через Apple або Google, найшвидше видалити акаунт у самому Застосунку: Налаштування → Видалити обліковий запис. Або напишіть на .

Видалити за допомогою email-входу: